cazare-fundatica-pensiunea-ursul-carcotas-fundatica-5729

Pensiunea “Ursul Cârcotaş” este situata in Fundata, cea mai inalta localitate din tara, la o altitudinea de 1360 metri. Aflată la mijlocul distanței intre Bran si Rucar, pe culoar, Fundata este străjuită de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.

Pensiunea “Ursul Cârcotaş” dispune de 32 locuri de cazare în 13 camere: 9 camere duble matrimoniale, 1 camera dubla twin, 1 suita (apartament) si 2 camere de familie.  Opt dintre cele treisprezece camere au balcon.

Mobilierul din lemn masiv, spaţietatea şi luminozitatea generoasă a fiecărei camere, facilităţile care armonizează modernul cu tradiţionalul, conferă plusul de confort şi de relaxare pentru cei cazaţi aici. Fiecare cameră este dotată cu TV LCD, baie proprie (cu duş, prosoape, produse de toaleta şi foehn).

Salonul spatios si luminos de la parter, unde mesele, scaunele şi barul, făcute din lemn masiv, au fost şlefuite şi sculptate direct în incinta pensiunii, cu ferestre mari generoase ofera perspective minunate către Masivul Bucegi. Aici sau pe terasa, vara, va vom servi micul dejun si pranzul si/sau cina daca veti opta pentru demipensiune sau pensiune completa.

restaurant-ursul-carcotas-fundata
terasa-ursul-carcotas-fundata

Terasa generoasa ofera o priveliste de neuitat, iar la gratar, cu pre-comanda, va pregatim preparate traditionale la ceaun si nu numai.

Foisorul din curte poate fi locul preferat pentru a savura o cafea dimineata in mijlocul naturii sau o tuica fiarta/vin fiert, indiferent de anotimp.

Zona Play de la demisol, va asteapta la un tenis de masa, biliard, foosbal, remi sau un joc de carti unde sa va relaxati impreuna cu familia sau cu prietenii.

cazare-fundatica-pensiunea-ursul-carcotas-fundatica-5774

Tot aici, Sala de Conferinte (dotata cu proiector, ecran de proiectie, flip-chart), avand o capacitate de 25 locuri este gazda perfecta pentru un team-building, conferinta, intalnire de afaceri sau chiar pentru a viziona un film cu familia si prietenii.

IMG_2064

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACTATI-NE

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?