Facilitati

Cazare Fundatica - Pensiunea Ursul Carcotas - Fundatica

Pensiunea “Ursul Cârcotaş” dispune de 32 locuri de cazare în 9 camere duble din care 8 matrimoniale şi 1 twin. De asemenea, turiştii se pot caza şi în cele 2 suite si 2 camere de familie de care pensiunea dispune.

 

Mobilierul nou, din lemn masiv, spaţietatea şi luminozitatea generoasă a fiecărei camere, facilităţile care armonizează modernul cu tradiţionalul, conferă plusul de confort şi de relaxare pentru cei cazaţi aici. Fiecare cameră este dotată cu cu TV LCD, baie proprie cu duş şi foehn, internet wireless. Nu mai puţin de 8 camere dispun de balcon cu vedere spre Munţii Bucegi.

Restaurantul pensiunii, situat la parter, dispune de o capacitate de 45 locuri. Mesele, scaunele şi barul făcute din lemn masiv au fost şlefuite şi sculptate direct în incinta pensiunii. Ferestrele generoase permit perspective minunate către cadrul natural din imediata vecinătate a pensiunii.

restaurant-ursul-carcotas-fundata
terasa-ursul-carcotas-fundata

Terasa ne va apropia de natura intregind festinul culinar, iar Ursul Carcotas va pregati un excelent mix grill, invitandu-va langa gratar la o tuica fiarta si multa voie buna, indiferent de anotimp.

 

Dupa cina si nu numai, la barul generos din restaurant va puteti destinde la un Karaoke si veti putea comanda una dintre bauturile dvs preferate.

Zona Play de la demisol, va asteapta la un tenis de masa, biliard, foosbal, darts sau poker dar si remi sau un joc de carti unde sa va relaxati impreuna cu familia sau cu prietenii.

Tot aici, Sala de Conferinte cu o capacitate de 35 locuri este gazda perfecta pentru team buildinguri iar minibarul va oferi o binevenita pauza de cafea.

cazare-fundatica-pensiunea-ursul-carcotas-fundatica-5774

CONTACTATI-NE

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2017 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?