PASTE 2021

PAȘTE 2021 la Pensiunea Ursul Cârcotaș

Vă invităm să petreceți Sfintele Sărbători Pascale, într-o atmosferă de familie, bucurându-vă de bucate tradiționale gătite ca la mama acasă.

 

Pachet ALL INCLUSIVE

Varianta I – 2790 ron/pachet pentru 2 persoane adulte – 4 nopți/5 zile (30 aprilie 2021, intrare cu Prânz – 04 mai 2021,ieșire cu Mic Dejun)

 

Varianta II – 2390 ron/pachet pentru 2 persoane adulte – 3 nopți/4 zile (30 aprilie 2021, intrare cu Prânz – 03 mai 2021, ieșire cu Mic Dejun)

 

Posibilitate cazare în Suita sau Family room (capacitate 4 locuri) – ofertă în funcție de numărul persoanelor adulte / vârstă copii.

 

Tarifele pachetelor sunt calculate pentru 2 persoane în cameră dublă și includ cazare și pensiune completă: Mic Dejun – ora 08:30; Prânz – ora 13:00; Cină – ora 19:30 – cu preparate proaspete, gustoase și open bar.

 

Gustare Tradițională, sâmbătă 01 mai, după slujba de Înviere vă așteptăm la o gustare tradițională, cu ouă roșii, pască și cozonac, alături de vin roşu.

Masa Festivă în ziua de Paște, va fi îmbelșugată cu preparate specifice sărbătorii pascale: aperitive – ouă roșii, drob de miel, Platou Ursul Cârcotaș (lebăr, jumări, slăninuță, mușchi de porc crud afumat, șunculiță ţărăneasca, tobă, cașcaval, telemea, brânză de burduf), salată de vinete, icre, salată de boeuf, legume (roşii, castraveţi, ridichii, ceapă şi usturoi verde),  ciorbe – ciorbă de miel și supă de pui cu tăieței, feluri principale – sarmale cu costiță și mămăliguță, friptura de miel la tavă, carne de vită la cuptor cu sos, garnituri – cartofi gratinați, legume sote, orez sârbesc, salate – de murături și salată de sezon, desert – cozonac de casă, pasca, prăjitura casei și papanaşi. Open Bar, cu băuturi alcoolice şi non-alcoolice:  Pălincă de prună, Afinata, Vinul casei alb/roșu/roze, Bere Heineken draft, Jack Daniel’s, Gin Tonic, Campari Orange, Metaxa, Absolut, Baileys, cafea, apa minerală/plată, sucuri gama Pepsi, sucuri naturale.

Tarife pentru copii:

– copii 0-5 ani, gratuit, cazați în cameră cu părinții, fără pat suplimentar.

– copiii între 6 – 12 ani plătesc 50 % din costul pachetului pentru un adult.

 

Gratuit: Parcare, Wireless, Biliard, Ping-Pong, Foosball, Cărţi de joc, table, rummy.

 

CONDIŢII PLATA ŞI REZERVARE FERMĂ:

La rezervare se achita un avans de 30% din valoarea pachetului. Acesta se constituie ca o garanție a rezervării și este nerambursabil în cazul anulării. Restul de plată, se face pană la data de 21 aprilie 2021 sau la sosirea în pensiune.

Check-in ora 12:00; Check-out ora 11:00.

Camerele se închiriază în regim DBL, iar distribuirea acestora se face în ordinea primirii rezervărilor ferme!

Pentru mai multe informații așteptăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@ursulcarcotas.ro sau la numărul de telefon 0747141506.

CONTACTATI-NE

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?