Paște 2023 la Pensiunea Ursul Cârcotaș

Vă invităm să petreceți Paștele, într-o atmosferă de familie, bucurându-vă de bucate tradiționale gătite ca la mama acasă.

 

  3000 ron/pachet pentru 2 persoane adulte – 3 nopți/4 zile (14-17 aprilie 2023)

 

Posibilitate cazare în Suita sau Family room (capacitate 4 locuri) – ofertă în funcție de numărul persoanelor adulte / vârstă copii.

 

Pachetul include:

– 3 nopţi cazare şi pensiune completă (Mic Dejun, Prânz, Cina), Open-bar, Masa festivă în ziua de Paşte şi petrecere cu muzica live

Sâmbătă seara, 15 aprilie, după slujba de Înviere, vă aşteptam la o gustare tradiţională, cu ouă roşii, pască şi cozonac, alături de vin roşu. .

Masa Festivă în ziua de Paşte, va fi îmbelşugata cu preparate specifice sărbătorii pascale: aperitive – ouă roşii, drob de miel, salată de crudităţi, salată de vinete, platou brânzeturi (caş afumat, telemea de vacă şi oaie, brânză de burduf), slăninuţa afumată, chifteluţe, legume (roşii, castraveţi, ridichii, ceapă şi usturoi verde), ciorbe – borş de miel şi supa de pui cu tăiţei, feluri principale – friptura de miel la tava sau friptura de vită, garnituri – cartofi la cuptor/piure, salate – salata de sezon şi murături, desert – cozonac de casă, pască, prăjituri.

Open Bar, cu băuturi alcoolice şi nonalcoolice: Whisky Jack Daniel’s, Absolut Vodka, Campari, Metaxa, Gin, Unicum Silva, Rom Captain Morgan, Palinca / Vişinata, Long drinks: GinTonic, CampariOrange, CampariTonic, Cuba Libre, Bere Heineken 330 ml/ Bere Birra Moretti draught, Vin alb/roșu/roşe, Pepsi, Mirinda, 7up, Lipton, Prigat (250 ml), Apă minerală/plată, Espresso scurt/lung ILLY.

 

Tarife pentru copii:

– copii 0-5 ani, gratuit, cazați în cameră cu părinții, fără pat suplimentar.

– copiii între 6 – 12 ani plătesc 50 % din costul pachetului pentru un adult.

 

CONDIŢII PLATA ŞI REZERVARE FERMĂ:

La rezervare se achita un avans de 30% din valoarea pachetului. Acesta se constituie ca o garanție a rezervării și este nerambursabil în cazul anulării. Restul de plată, se face la sosirea în pensiune.

Se acceptă și plata cu carduri de vacanță.

Check-in ora 12:00; Check-out ora 11:00.

Camerele se închiriază în regim DBL, iar distribuirea acestora se face în ordinea primirii rezervărilor ferme!

Pentru mai multe informații așteptăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0747141506.

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACTATI-NE

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?